ZİYARETÇİ SAYISI
IP Adresiniz: 216.73.216.2
Online Ziyaretçi: 15
Bugün Toplam: 6878
Dün Toplam: 6390
Genel Toplam: 36471877
HABER ARAMA
 
 
ÖNEMLİ LİNKLER
HAVA TAHMİNİ

Şehir Seçiniz

ADANA HAKEMLERİ CAMİANIN MAĞDURLARINI UNUTMADI!

Tarih:

21 Mart 2023 Salı 12:22

Okunma:

1763

Yorum:

0     Yorum Yaz

ADANA HAKEMLERİ CAMİANIN MAĞDURLARINI UNUTMADI!

ADANA HAKEMLERİ CAMİANIN MAĞDURLARINI UNUTMADI!
TFFHGD Adana şubesi, 06 Şubat'ta meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlarımıza, gücü oranında belirlediği Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay illeri hakem camiası için yaptığı "İLYAS AYAN YARDIM" kampanya malzemeleri bu illerde bulunan depremzede hakem ve gözlemcilere teslim edildi.

ADANA ŞUBESİ YÖNETİCİLERİ DİYOR Kİ;

Gün, birlikte ve beraber olma, yaraları sarma günü adına kampanyamızı destekleyen TFFHGD Adana Şube Yönetim Kurul üyelerime, Süper Lig Hakemi Zorbay KÜÇÜK'e, AFAD Genel Müdürü Orhan TATAR'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR'a, eski MHK ve TFFHGD Başkan vekilimiz Ahmet ŞAHİN'e, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, eski İHK Başkanımız Serhat Mehmet ALTUNER hocamıza, KTÜ Mimarlık Fakültesi mezunlarına, Hasan & Tuğba KILIÇARSLAN çiftine ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte son olarak da nakliye araç tahsisi yapan sponsorumuz KUGO HOME Mobilya AŞ. adına  Ahmet KESTELLİ'ye, VİP araç tahsisi yapan AY-FAT Rent a Car AŞ. adına Aytuğ & Fatma KARATAŞ çiftine, Bölgesel Gözlemci İrfan UĞURLUAY hocamıza ve eski Klasman Hakemimiz Halil ERDOĞAN'a ve Ali KIŞ'a insanî duyguları ve desteklerine sonsuz teşekkür ederim.
 
Ayrıca kampanyamıza verdiği desteklerin dışında yaptığımız davete icabet edip tüm illeri bizim ile beraber gezmeye gelen TFFHGD Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman ARICI hocamıza, Yönetim Kurul üyeleri ve Antalya Şube Başkanımız  Melahat ÖĞRETMENOĞLU'na ve Mersin Şube Başkanımız Alkan ALTAN'a da çok teşekkür ediyoruz.
"TFFHGD ADANA İLYAS AYAN yardım aracı ilk olarak Adıyaman iline doğru hareket etmiş ve heyetimizi karşılayan TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı  Mustafa İNAN, Gözlemci ve Hakem arkadaşlarımıza yardım paketlerini teslim ettik.
İkinci il olarak Kahramanmaraş'a buruk ve üzgün duygular ile vefat eden Şube Başkanımız merhum Adem ŞAHAN kardeşimizin Anne ve Babasını ziyaret ederek başladık.
Şahan Ailesini, çevre komşularını ve Kahramanmaraş hakem camiasını unutmadığımız yardım paketlerini teslim ettik.
Kahramanmaraş ziyaretimize eşlik eden BHK üyesi  Ali KARADUTLU, Şahan Ailesi, Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman ARICI ve Yönetim Kurul üyeleri ile birlikte merhum Adem ŞAHAN kardeşimiz, mezarı başında dualar ile anılmıştır.
Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman ARICI, Şahan Ailesine hitaben "Adem Başkanın, eşi ve çocuklarının mezarlıklarını biz yapacağız" dedi.
Yardım paketlerinin dağıtımı ve mezarlık süreci sonrasında üçüncü il olarak Hatay'a hareket edilmiştir.
Yol güzergahında bulunan İskenderun ilçesinde bulunan eski Klasman Hakemi Çağlar OSKAY'ı ve Hakan ÖZPINAR'ı da ziyaret ederek gereken moral ve destekler verilmiştir.
Yine yol güzergahında bulunan Kırıkhan ilçesinde bulunan eski Bayan Bölgesel Hakem Astsubay Gözde ÜÇGÜL'ü de ziyaret ederek gereken moral ve destekler verilmiştir.
Hatay'a ulaşan yardım heyetimizi Şube Başkanı Sezai DAMDELEN, İHK üyesi Sayın Sabahat ÇEVİREN, B Klasman Yardımcı Hakemi Mahmut GÜLLE, Gözlemci ve Hakem arkadaşlarımız tarafından karşılandı. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen bizlerle beraber olma duygularının yanında psikolojik olarak çok yıpranan Antakyalı hakem ve gözlemci hocalarımız ile beraber olmak bir nebzede olsa yaralarına merhem olmak adına yardım paketlerini teslim ettik.
Hatay / Antakya seyahatimiz boyunca acının ve manzaranın kesinlikle tarifi yoktur. Antakya, barışın, huzurun ve medeniyetin başkentidir. Ülkemiz ve Devletimiz çok güçlüdür; Yaralarımızı saracak ve iyileştirmek için Antakya'yı tekrar ayağa kaldıracaktır.
Sonuç itibariyle TFFHGD Genel Merkez Başkanlığımızın destekleriyle birlikte Adana Şubemizin koordinasyonu ile bu yardım kampanyasının gerçekleştirilmesine vesile olan tüm yardımsever insanlarımız, hakem ve gözlemci hocalarımız, sizler sayesinde gittiğimiz illerden bizler, çok dua ve teşekkürler aldık.
Bunun müsebbibi olan asıl insanlar sizlersiniz bu sebeple bizler de sizlere yaptığınız tüm yardım ve desteklerinizden dolayı Allah sizlerden razı olsun, teşekkür ediyor ve Şükranlarımızı sunuyoruz.
TFFHGD ADANA ŞUBESİ ADINA BAŞKAN Tülay TAPCI
 
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ
 
 

Etiketler:

YORUMLAR

ONUR YANAR
Bu konuda Tffhgd Adana şube başkanını gerçekten tebrik etmek gerekir. Adana'da bulunan arkadaşlarımızdan duyduklarımız ve gerekse sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla Tülay başkan ve yönetimi göreve geldikleri günden bu yana hakemler için güzel şeyler yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Aynı zamanda Tülay başkan hakemlerinin hakları için canla başla mücadele eden bir kişiliğe sahip. Gelelim deprem zamanında çalışmalarına, duyduklarımız gerçekten çok güzel şeyler her şeyden önce İlyas Ayan hakemevini hem kendi üyelerine hem de bölgede bulunan sivil vatandaşlara açmış ve barında, yemek yardımları yapmış. Aynı zamanda Adana deprem bölgesi olan illerden birisi olmasına rağmen daha kötü durumda bulunan illere ekibiyle yardımlar düzenlemiş gerçekten alkışı ve tebriği hak eden bir yönetici helal olsun.
21 Mart 2023 Salı 15:51

YORUM YAP

Ad Soyad:
E-Posta:
Yorum:
REKLAMLAR REKLAMLAR FACEBOOK SAYFAMIZ