Iğdır 1. Amatör liginde Kafkas Spor ile Iğdır FK arasından oynanan müsabakayı engelli kardeşlerimiz yönetti. Bölgesel Hakem Mehmet TAŞDEMİR, Bölgesel Yardımcı hakem Ömer İNCİ ve İl Hakemi Fırat YALÇIN ile birlikte müsabakaya çıkan Hakem Yakup AKDENİZ ve Yardımcı Hakem Süleyman Can TAŞDEMİR seremoni sırasında kontrolleri yaptıktan sonra para atışı yaparak müsabakayı başlattılar.
Müsabakanın Hakemi Yakup AKDENİZ 2. Dakikada penaltı kararı verirken, pozisyona itiraz eden takım görevlisini sarı kartla cezalandırdı. Penaltı vuruşu sırasında gerekli kontroller yapılıp penaltı vuruşu kaçtıktan sonra hakemin bitiş düdüğü ile müsabaka sonlandı.
Etkinlik sonrası bütün spor camiası hakemleri alkışlarken müsabakanın hakemi Yakup AKDENİZ duygularını paylaştı. “Bizi unutmayıp buraya çağırarak bu şansı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.” dedi.
Müsabaka öncesi konuşan Iğdır ASKF Başkanı Filit YILDIRIM “Kardeşlerimizi hayatın her aşamasında aramızda görmekten çok mutluyuz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.” dedi.
Etkinliğe katılan Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Yusuf ÇEBİ hakemleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Müsabaka tamamlandıktan sonra Futbol İl Temsilcisi Ahmet GÜNEŞ Süleyman Can TAŞDEMİR’e İl Hakem Kurulu Başkanı Metin SAFTAN Yakup AKDENİZ’e hakem Tişörtü hediye ederek hakemleri uğurladılar.