ZİYARETÇİ SAYISI
IP Adresiniz: 216.73.216.2
Online Ziyaretçi: 7
Bugün Toplam: 1362
Dün Toplam: 6390
Genel Toplam: 36466522
HABER ARAMA
 
 
ÖNEMLİ LİNKLER
HAVA TAHMİNİ

Şehir Seçiniz

İLHAN ERDEM'E 312 İMZA GELMİŞ!

Tarih:

28 Şubat 2024 Çarşamba 19:29

Okunma:

5609

Yorum:

0     Yorum Yaz

İLHAN ERDEM'E 312 İMZA GELMİŞ!

İLHAN ERDEM'E 312 İMZA GELMİŞ!
 Yazmak yaşadığını tutanaklara geçmektir. Onu konuşma eyleminden ayıran şeylerden biri de budur. Yazdığınızda hem geriye hem de ileriye doğru izler bırakır.

 Hâlbuki konuştuğunuzda sadece yaşadığınız âna iz düşürürsünüz. Bu izdüşüm kuma yazılan yazılar gibidir, bir söz dalgası gelir ve söylediğiniz şeyi bir sonrakiyle değiştirip umarsızca gider.
Bizler, Yazan kişi olarak yazdığı metin karşısında hep bir beklenti içerisinde oluruz.

Ne de olsa yazının konuşmaya göre kıyas kabul etmez bir kaldırma gücü vardır. Evet, söz uçar ve yazı kalır.

Buradan nereye gelmek istiyoruz.

Nisan ayının son haftasında TFFHGD Genel merkezinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olacak.
Şimdiye kadar İlhan Erdem adaylığını açıkladı. Metin Tokat’ın da yarın açıklaması bekleniyor.
 
TFFHGD İstanbul şubesi aşağıdaki açıklamayı yaptı. Genel kurulda 473 delegenin 312 ‘sinin oluru ve ıslak imzaya ulaştıklarını açıkladılar. Bu rakamların doğruluğu ıslak imzaların sayısı ile belli olduğuna göre bu yazıyı yayımladılar. Daha da geleceklerin olduğu söyleniyor.

İşte bunun için diyoruz ki söz gider yazı kalır.  

Etiketler:

YORUMLAR

DERVİŞ KAYA
Dernek seçiminden sonra hakemler kesinlikle sendikalaşmaya gitmeliler. Yoksa hiç bir yol alamayız. Birilerin önünde el-pençe durur parmak çıtlatırız. Bu ülkede 2 sezon amatör ve BAL hakem ve gözlemcilerine kuruş zaman yapılmadı. sadece ben dışında bir Allahın kulu parmağını oynatmadı. Sendikalı olmuş olsaydık...durum böyle olmazdı.
01 Mart 2024 Cuma 15:47

YORUM YAP

Ad Soyad:
E-Posta:
Yorum:
REKLAMLAR REKLAMLAR FACEBOOK SAYFAMIZ