TFFHGD Malatya şubesi yaptığı olağan genel kurul ile yeni yönetimini seçti. Batuhan Gültek yeni başkan seçildi.
Malatya Büyük Şehir Belediyesi’ne ait MABESAm toplantı salonunda gerçekleşen kongrede divan başkanlığını Kaan Akın Öz ve Burak Er yaptı.
91 üyeden 86 tanesi genel kurula katıldı.
Başkanlık için iki liste yarıştı. Adaylar B Klasman Hakemi Batuhan Gültek ile klasman gözlemcisi Öner Fırat idi.
Kıran kırana geçen kongrede sayımına geçildiğinde nefeesler tutuldu. Sonuç açıklandığında Batuhan Gültek, Öner Fırat 40 oy aldığı görüldü bu sonuçla Batuhan Gültek 3 yıllığına Malatya ‘nın yeni başkanı oldu.
Seçimden sonra bir konuşma yapan çiçeği burnundaki başkan Batuhan Gültek şunları söyledi;
Malatya, geçmişten günümüze Türk hakemliğine büyük hizmetler vermiştir.
Bizler bu hizmetleri daha yukarılara taşımamız lazım.
MHK-BHK-İHK – DERNEK dörtgeni ile ortak hareket ederek hakemliğimizi ülke genelinde yarışabilir hale getirmemiz lazım. Bizler, hiç bir ayrım yapmadan birlik ve beraberlik ile hakemliğimizie en iyi şekilde hizmetler vereceğiz dedi.
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:
Başkan: Batuhan GÜLTEK
İlker AYTEN
Abdullah ÖZCAN
Enes AHİ
Mehmet ILDIZ
DENETLEME KURULU
Mehmet ÇOLAK
Erkan DOYDUK
Ayhan GENÇ
ÜST KURUL
Mutlu DALBUDAK
Mustafa Burak ER
Ruhi ARSLANBOĞA
Hasan ŞAHİN
Gökhan ASLANGİRAY