Ordulu hakemler, Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Dr Hilmi Güler'in destekleriyle Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkında 3 gün boyunca kamp yaparak yeni sezona hazırlandılar.
Ordulu hakemler, bu süre boyunca eğitimler, seminerler ve eğlenceli aktivitelerle yine birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterdiler.
İl Hakem Kurulu ve Dernek Yönetimi işbirliğinin meyvelerini toplayan Ordu, bu faydalı kamp sonunda güzel işlere imza atmaya devam ediyorlar.
Belediyenin katkılarıyla Hakemlere Umbro eşofman takımı ve antrenman malzemesi dağıtan dernek, Hakemlerin her daim yanında olmaya devam ediyor.
Dernek Şube Başkanı Mehmet Şengül :"Hizmet etme konusunda Örnek İl olmaya çalışıyoruz. Seçimlerden önce neler söylemişsek birer birer hayata geçiriyoruz. Bizler hizmet için buradayız dedi.
İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman Minnet konuşmalarında : Ordu İHK olarak bizlerin bir hayali vardı.. Profesyonel hakemlerimiz nasıl sezon öncesi kamp yapıyorsa bizlerde genç hakemlerimize aynısını uyguluyoruz. MHK-BHK-İHK ve Dernek dörtgenini en iyi işleyen illerden biriyiz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de hakemlerimizi kampa aldık. Burada profesyonel biçimde seminerler veriyoruz. Eğitimin ne kadar önemli olduğunu hakemlerimize vurguluyoruz. Bununla birlikte fiziki aktiviteler ile de yeni sezona hazırlıyoruz. Kampımıza destek veren başta Merkez Hakem Kurulu Başkanımız Sabri Celik’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
KAMPA KİMLER KATILDI?
Ordu hakemlerinin Kamp açılışına MHK Bölge Sorumlusu İsmail Köse, Ordu Büyük Şehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cemal Armutlu, Kaynak İştirakler Daire Başkanı Taner Sendere, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır 'da kampı ziyaret ederek hakemlere başarı dileklerinde bulundular.
Sosyal Hizmetler Müdürü Psikolog Eyüp Yeniyıldız hakemlerimize eğitim verirken. Ordu Kent Orkestrası da hakemlerin kamp ateşi başında eğlenceli saatler geçirmesini sağladılar.
ORDU HAKEM CAMİASINDAN TEŞEKKÜR MESAJI
Ordu İHK Başkanı Kahraman Minnet veTFFHGD Ordu şube başkanı Mehmet Şengül,’ün ortaklaşa teşekkür mesajı ise şöyle;
Kamp süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyük Şehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr Hilmi Güler Beyefendiye, Büyük Şehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sayın Cemal Armutlu 'ya, Büyük Şehir Kültür Müdürlüğümüze, İşletme İştirakler Daire Başkanlığımıza, Gençlik Spor İl Müdürümüze, ASKF Başkanımız ve Yönetimine, bizlere 3 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayan Çınarsuyu Tabiat Parkı müdürü ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..!