ZİYARETÇİ SAYISI
IP Adresiniz: 216.73.217.4
Online Ziyaretçi: 13
Bugün Toplam: 12421
Dün Toplam: 19782
Genel Toplam: 36216412
HABER ARAMA
 
 
ÖNEMLİ LİNKLER
HAVA TAHMİNİ

Şehir Seçiniz

SALİH ULU AİLESİNE İCRA MÜJDESİ

Tarih:

27 Ocak 2017 Cuma 12:22

Okunma:

3338

Yorum:

0     Yorum Yaz

SALİH ULU AİLESİNE İCRA MÜJDESİ

SALİH ULU AİLESİNE İCRA MÜJDESİ
9 Mart 2016 tarihinde Rize'ye maç yönetmeye giderken Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kayseri Bölgesi Futbol Hakemi 31 yaşındaki Salih Ulu'nun ailesine bir araç kiralama şirketi olan Garenta’dan gelen yazı ile 25 bin TL ödenmesi istendi diye gazetelerin sayfalarında yer almıştı.
 
Hakemin Sesi Ercan Durna’da Garenta yetkilileriyle görüştü ve olayın ciddi bir durum olduğunu, ailenin perişan olduğunu ve bu durumun ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirdi.
 
Teşekkürler Garenta
 
Garenta yetkilileri Ercan Durna’ya gönderdikleri bir e mail ile Ulu ailesinin icra ile karşı karşıya kalmayacağını bildirdiler.
Garenta yetkililerine hakem camiası, Ulu ailesi ve Hakemin Sesi olarak teşekkür ediyoruz.
 
 
Gönderilen E mail.
 
Ercan Durna
Hakeminsesi.com.tr
27 Ocak 2017
Sayın Durna,
Öncelikle 8 Mart 2016’da meydana gelen ve değerli spor insanı Sayın Salih Ulu’nun yaşamını yitirdiği olayla ilgili çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Gerçekleşen bu elim kaza sonrasında gerekli tetkikler ve ekspertizler yapılarak, dosya takiplerini yapan aracı firmamız tarafından Ulu Ailesi’ne 24 Kasım 2016 tarihinde usulen bir tebligat gönderilmiş; eş zamanlı olarak konu şirketimiz yönetimi tarafından özel olarak değerlendirilerek, durumun hassasiyeti sebebiyle takipsizlik kararı alınmıştır. Konuya ilişkin herhangi bir mahkeme ya da icra süreci sözkonusu değildir ve bundan sonra da olmayacaktır.
Konuyla ilgili yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak üzere yetkililerimiz en kısa sürede aile ile temasa geçeceklerdir.
Kamuoyunun ve sizin bilginize saygıyla sunarız.
 
Garenta
    

Etiketler:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış

YORUM YAP

Ad Soyad:
E-Posta:
Yorum:
REKLAMLAR REKLAMLAR FACEBOOK SAYFAMIZ